Publicat pe

10 beneficii ale monitorizării prin aparate GPS a flotei auto!

Bine ai revenit pe blogul LocalizareAuto.ro!

Există multe avantaje a faptului că îți poți monitoriza în timp real toate autovehiculele, iar o parte dintre aceste beneficii ți le prezentăm și noi azi.

1. Folosești monitorizare GPS oriunde și oricând

Accesibilitatea crescută a datelor când ne referim la o monitorizare GPS flotă este foarte importantă pentru a fi sigur că ai în vedere toate problemele apărute în timp real, indiferent de oră sau zi.

2. Poți monitoriza GPS orice tip de autovehicul

Un beneficiu garantat este să poți acces un sistem monitorizare GPS pentru orice autovehicul ai nevoie. 

Poți accesa monitorizare GPS pentru: camioane, autoutilitare, autoturisme, autobuze, autocare, frigorifice, utilaje construcții, utilaje forestiere, utilaje agricole, ATV, moto.

3. Reduci costurile

Cu posibilitatea de a vizualiza rutele șoferilor, kilometri parcurși, raportul de ore lucrate, dar și viteza de circulație (respectiv evitarea amenzilor), vei putea monitoriza eficient costurile implicate de devierea traseului sau a orelor lucrate. Este foarte important într-o gestionare eficientă a afacerii să ai în vedere acești factori, care inevitabil influențează costurile firmei.

4. Economisesti combustibil

Vizualizand rutele vehiculului tău prin sistemul de monitorizare GPS vei avea în vedere și cantitatea de combustibil consumat. Așadar, un alt factor de reducere a cheltuielilor lunare va fi reprezentat de un consum de combustibil mai ușor de gestionat.

5. Obții monitorizare GPS FĂRĂ perioade contractuale

Un aspect greu de gestionat este obligativitatea de respectare a unui contract cu niște servicii de care nu mai ai nevoie ori nu sunt cea mai bună variantă pentru tine în acel moment.

6. Lucrezi mult mai organizat

Datorită faptului că monitorizezi prin GPS, fie că vorbim de flote auto, autoturismul personal, utilajele agricole ori chiar ATV-urile, vei lucra mult mai organizat și eficient.

Vei observa un management îmbunătățit al afacerii tale din momentul în care vei reuși să ai în vedere traseele autovehiculelor, rapoartele șoferilor, dar și localizarea în timp real.

Mai mult decât atât, investiția este una infimă pentru rezultatele pe care le poți obține prin serviciul de monitorizare GPS.

7. Vei știi în timp real unde îți sunt autovehiculele

Vizualizarea în timp real a autovehiculelor este extrem de importantă pentru gestionarea afacerii. Acest lucru poate asigura rezolvarea punctuală a unor dificultăți, fie că vorbim de probleme ale șoferului ori chiar furturi ale vehiculelor. De asemenea, acest avantaj îți asigură observarea în timp real a situației transportului efectuat.

8. Gestionezi mai eficient personalul și maximizezi timpul de utilizare a fiecărui vehicul

Raportul de ore lucrate, raportul de zi/noapte, dar și generarea POI sunt elemente importante de gestionare a personalului în ceea ce privește maximizarea potențialului vehiculului și asigurarea faptului că șoferul realizează corect programul de muncă.

Eficientizarea gestionării personalului și autovehiculelor tale este un aspect foarte important pentru o afacere de succes. 

9. Primești alerte în timp real

Un alt beneficiu a sistemului de monitorizare GPS este reprezentat de alertele în timp real a tensiunii scăzute a autovehiculului prin e-mail/SMS. Totodată, poți vizualiza în timp real viteza cu care circulă vehiculul tău, dar și rapoartele orelor de muncă a șoferilor în cazul serviciului de monitorizare GPS camioane.

10. Ai garanție a echipamentelor

Un aspect important în ceea ce privește economisirea banilor este faptul că echipamentele au  garanție 12 luni.