Publicat pe

De ce să alegi aparate GPS cu monitorizare carburant?

Aparate cu monitorizare carburant

Bine v-am regăsit pe blogul LocalizareAuto.ro!

În acest articol o să vă vorbim despre monitorizarea nivelului de carburant și despre aparatele care ne ajută să facem asta. După cum am mai menționat anterior, noi nu recomandăm montarea sondelor litrometrice, iar acestea nici nu se regăsesc în oferta noastră actuală. 

Combustibilul este una dintre cele mai mari cheltuieli ale oricărei afaceri din domeniul transporturilor. Cu toate acestea, consumul acestuia poate fi redus și optimizat prin utilizarea unui aparat GPS cu legare la computerul de bord al mașinii. 

Acest model de aparat GPS generează economii, așa că devine o investiție care își returnează mai mult decât valoarea. El este capabil să măsoare combustibilul dintr-un rezervor al unui vehicul staționar sau în mers.

Pe lângă faptul că ne permite să cunoaștem consumul real de combustibil al fiecărui vehicul, aparatul GPS legat la computerul de bord al mașinii detectează capacitatea de alimentare și scurgerile. În acest fel evită extragerea unor cantități mari de combustibil la fiecare călătorie.

Pentru a îmbunătăți eficiența vehiculelor și pentru a evita furtul de combustibil din rezervor, instalarea unui  sistemul de monitorizare a combustibilului prin GPS este primul pas ce trebuie făcut.

Soluțiile de monitorizare a combustibilului sunt utilizate în mare măsură de companiile de logistică și transport din întreaga lume. Un sistem de monitorizare a combustibilului vă va informa despre cantitatea de combustibil rămasă în vehicul.

Modelul de aparat GPS care se leagă și la computerul de bord este conceput pentru a vă ajuta să monitorizați și să gestionați eficiența consumului de combustibil al vehiculelor, iar împreună cu restul datelor pe care le puteți obține de la un aparat GPS, vă puteți optimiza gestiunea flote auto.  

De asemenea, veți primi rapoarte detaliate despre fiecare fază de alimentare, cum ar fi timpul și locul de umplere cu combustibil, câți litri umpluți, câți litri consumați, etc.  În plus, vă permite să determinați volumul exact de combustibil și modificarea volumului, adică alimentarea sau golirea combustibilului din rezervor.

Așadar, un astfel de aparat GPS este cea mai bună alegere pentru manageria eficient flota auto.