Publicat pe

Experiențele clienților!

Bine ați revenit pe blogul LocalizareAuto.ro! 

După experiența pe care ne-a povestit-o unul dintre clienții noștri, am decis să revenim cu un articol de tip testimonial, în care să vă povestim ce s-a întâmplat și cum a reușit să se folosească de serviciile oferite de noi. 

Este vorba despre un client ce desfășoară activități de rent a car și are dotate toate mașinile cu aparate GPS model FMB130. Acesta este unul dintre cele mai apreciate aparate pe care le comercializăm deoarece este compatibil cu toate tipurile de autovehicule și oferă toate informațiile legate de localizare și poziția mașinii în timp real. 

Un aspect important de menționat este faptul că acest model de aparat GPS este din categoria celor ce se leagă pe fire și se montează ascuns, ceea ce îl face să fie mult mai greu accesibil pentru cei care doresc să ajungă la el. 

Experiența clientului nostru este una comună, se poate întâmpla oricând și oricui. De aceea am ales să vi-o împărtășim. 

Este vorba despre momentul în care una dintre mașinile oferite spre închiriere a fost furată de cei ce trebuiau să o înapoieze. După îndelungi încercări de a lua legătura cu aceștia, clientul nostru s-a convins că există posibilitatea de a nu-și mai recupera mașina niciodată. 

Așadar, cea mai bună decizie a fost aceea de a utiliza sistemul nostru pentru a vedea unde se află mașina și unde se îndreaptă. Fiind vorba despre un aparat montat ascuns,  cei care au fugit cu mașina nu l-au putut deconecta. Acest aspect a fost extrem de important în utilitatea aparatului. Deși au încercat să-l găsească, nu au reușit, iar acest lucru a ajutat proprietarul mașinii să o poată urmări. 

Într-un final, mașina a fost găsită abandonată într-un orășel din Bulgaria, care proprietarul  a putut-o recupera. Acest lucru a fost posibil datorită sistemului nostru de monitorizare auto pe care  îl folosește. 

În situația în care clientul nu ar fi beneficiat de un abonament internațional, s-ar fi putut activa roamingul pentru ca aparatul să poată transmite datele pe care le avea înmagazinate. 

Această situație este una dintre cele pe care ni le-au împărtășit clienții noștri dintr-un lung șir de astfel de povestiri. Cu siguranță vom reveni cu astfel de articole.