Publicat pe

Avantajele utilizării monitorizării GPS pentru fiecare industrie

Indiferent de industria în care sunt folosite, autovehiculele monitorizate vor aduce un plus de beneficiu organizării și gestionării afacerii. Așadar, astăzi vă prezentăm avantajele utilizării monitorizării GPS pentru fiecare industrie.

Monitorizarea GPS este extrem de importantă și ajută managerii afacerilor să își coordoneze mai eficient întreaga activitate, având implicit și rezultate mult mai bune.

Unul dintre avantajele utilizării monitorizării GPS este economia de timp și bani pe care o faci prin alegerea acestui serviciu. Odată ce ai în vedere consumul de combustibil, rutele vehiculelor, orele lucrate ale angajaților și localizarea în timp real ale acestora, vei economisi timp și bani risipiți pe situații spontane greu de controlat.

Un lucru cert în avantajele utilizării monitorizării GPS este dat de economia de timp și bani. Totuși, pe lângă acest lucru, utilizarea monitorizării GPS valorifică managementul afacerii tale și îți oferă organizare mai eficientă.

Vizualizarea rutelor șoferilor, viteza cu care aceștia circulă, alertele de tensiune scăzute ale mașinii, rapoartele de ore lucrate, sunt elemente care îți aduc nenumărate beneficii în ceea ce privește utilizarea monitorizării GPS.

Indiferent de industria pentru care ai nevoie de aceste servicii, citește în continuare pentru a afla avantajele utilizării monitorizării GPS pentru fiecare industrie în parte.

Avantajele utilizării monitorizării GPS pentru fiecare industrie în parte:

1.Utilaje din domeniul agricol și forestier

În cazul domeniului agricol, este important de luat în vedere termenul de execuție și timpul de lucru al angajaților, dar și să știi mereu unde sunt utilajele și să intervii mereu în cazul unor probleme majore.Astfel, avantajele utilizării monitorizării GPS sunt că vei știi mereu când, unde, cât timp și cu ce utilaj au lucrat angajații tăi.

Știind că sunt monitorizați, vei sesiza din partea angajaților tăi o accentuare a responsabilității și randamentului, element extrem de important pentru a avea succes pe piață.

Prin alegerea acestui serviciu, vei evita și accidentele de lucru, vei gestiona mai eficient cantitatea de lucru și te vei asigura că activitatea angajaților tăi este una promptă.

2. Autoturismele domeniului de închiriere auto

Cele mai adesea întâlnite probleme în cazul firmelor de închiriat mașini sunt: autovehiculele sunt furate, conducătorii folosesc mașina abuziv și conduc agresiv, ducând la deteriorări sau accidente, clienții fac kilometri în plus, clienții realizează ieșiri neautorizate din țară.

Ei bine, toate aceste probleme pot fi reduse semnificativ prin alegerea utilizării monitorizării GPS pentru autoturismele pe care le închiriezi.

În acest sens, vei avea în vedere în orice moment:

– locația exactă a autovehiculului tău în orice moment;

– viteza cu care conducătorul auto conduce mașina;

– opririle realizate și eventualele cazuri de accidente;

– timpul condus;

– kilometri parcurși de către client;

3. Autovehicule din serviciul de transport persoane

În cadrul serviciului de transport persoane, este foarte important să ai în vedere că șoferii respectă traseele aferente.

Prin intermediul utilizării monitorizării GPS, poți vedea în timp real locația exactă a autovehiculului, traseul parcurs de acesta, kilometri realizați, timpul de lucru al șoferilor, toate opririle acestora, dar și viteza cu care aceștia conduc autovehiculul.

Astfel, reușești să gestionezi mai eficient realizarea traseelor de către șoferi, dar și modul în care aceștia tind să folosească autovehiculele în afara programului ori să realizeze devieri ale traseului în scopuri personale.

De asemenea, economisești timp și bani prin gestionarea modului în care șoferii conduc autovehiculele. Astfel, în cazul în care șoferii tind să conducă agresiv și cu o foarte mare viteză autovehiculele, vei fi informat și vei putea aplica măsurile corespunzătoare pentru a evita amenzile sau accidentele care pot fi provocate.

4. Autovehiculele domeniului de curierat

În industria de curierat este extrem de important să poți oferi cel mai bun preț de pe piață pentru a fi ales și a face față concurenței. În acest sens, ai nevoie să poți gestiona eficient toate cheltuielile care sunt realizate.

Prin alegerea utilizării monitorizării GPS, vei avea mereu acces la locația live a șoferilor tăi și a rutelor pe care aceștia le aleg cu scopul de realizare a transportului de colete. Astfel, vei reuși să gestionezi mai eficient consumul de combustibil și timpul în care angajații tăi realizează comenzile de curierat.

Gestionarea acestor factori va duce la o economie de timp și bani. Astfel, firma ta va putea oferi servicii mai rapide, mai ieftine și mult mai eficiente, cu un profit aferent mai mare.