Posted on

Necesitatea utilizării unui aparat GPS. Partea 1

Bine te-am regăsit la un nou articol de pe blogul nostru!

Ne bucurăm să te avem din aproape și ne-am dori să pornim o nouă temă de discuție. Ne-am decis să începem o mini serie de articole în care să discutăm punctual despre nevoia utilizării aparatelor GPS. În acest caz, facem referire la clienții care doresc să monteze aparatele pe mașinile personale sau care dețin flote auto de mici dimensiuni.

Articolul de azi, primul din această serie, face referire la utilizarea unui aparat pentru a spori protecția mașinii pe care este montat.

Cel mai important aspect, atunci când vine vorba despre mașina noastră, este să o știm protejată și să stăm liniștiți atunci când nu suntem în apropierea ei. Dar ce i se poate întâmpla unei mașini? Ei bine, scenariile pot fi variate, dar de ce să ne expunem?

Un aparat GPS poate fi soluția pentru a sta liniștiți atunci când vine vorba despre ce se poate întâmpla cu mașina. Puteți seta să primiți alerte sau notificări pe email atunci când se întâmplă diferite evenimente. Se pot seta alarme de miscare, notificări atunci când motorul este pornit sau oprit.

Ideea generală despre aparatele GPS este aceea că sunt destinate doar firmelor de transport sau companiilor cu flote auto de mari dimensiuni. Această preconcepție este dată de părerile eronate despre faptul că singur utilitate a unor astfel de aparate este aceea de a urmări persoana care conduce mașina și de a-l monitoriza. Ei bine, aparate GPS au mult mai multe utilități și pot fi folosite cu succes chiar și pe mașina personală.

Furturile de mașini și piese auto sau ridicarea mașinii în cazul parcării neregulamentare, sunt unele dintre cele mai frecvente probleme pe care un șofer le poate întâmpina. Așadar, un aparat care să detecteze mișcări ale mașinii sau atunci când i se pornește motorul este cel care oferă o siguranță sporită mașinii.

Mărturie a ceea ce v-am povestit mai sus stau multitudinea de mesaje pe care le-am primit de la clienții noștri. Clienți care și-au „salvat” mașinile din astfel de situații prin montarea aparatelor GPS.

Domnul Radu din București ne-a transmis: „Locuiesc într-o zonă destul de rău famată a capitalei și nu am dorit să mî expun unor posibile situații neplăcute. Am montat aparatul GPS și am fost notificat deja de două ori că ceva se  întâmplă cu mașina mea. Așa a reușit să alung hoții de fiecare dată.”

Alexandra din Iași ne-a spus: „ Mă bucur foarte mult că mi-am echipat mașina cu acest dispozitiv și am scăpat de griji. Acum sunt mult mai liniștită atunci când îmi parchez mașina, seara după ce ajung acasă. Am muncit mult să îmi pot permite această mașină și îmi doresc să fie cât mai protejată.”

Așadar, un aparat GPS poate fi utilizat de către orice posesor al unui autovehicul, iar utilitatea lui este aceeași. Îți mulțumim că ai rămas cu noi până la final. Curând revenim cu alte articole din această mini-serie.