Posted on

Final de 2021

A fost un an greu, dar frumos!

Am revenit cu ultimul articol pe care îl vom posta pe blogul nostru anul acesta. Ne vom ține de obiceiul creat și vom reveni cu forțe proaspete încă de la începutul anului 2022, dar până atunci, ne-am gândit să facem un mic bilanț al lui 2021, un an plin. 

2021 a fost un an pandemic care ne-a pus la grea încercare pe toți, atât pe noi, cât și pe clienții noștri. Ne bucurăm că am reușit să depășim toate obstacolele și să ne putem ajuta clienții să-și poată continua activitatea. 

Am parcurs diverse etape, de la momente în care a trebuit să  funcționăm în regim remote și până la situațiile în care a trebuit să analizăm problemele fiecărui client și să le tratăm diferit. 

Cel mai bun cuvânt pentru a descrie acest an este: tumultuos. 2021 a fost un tumultuos, plin de provocări, dar și realizări. 

La nivel mondial omenirea traversează o perioadă grea, pandemia de  Covid-19, un virus nemilos care a răpus foarte multe vieți. Aceasta a dus și la o serie de probleme economice care a afectat toate domeniile de activitate. Una dintre situațiile create de această pandemie, care ne-a afectat direct activitatea este criza microcipurilor, elementele esențiale în producția aparatelor GPS.  Ne bucurăm să terminăm acest an cu reușita de a menține calitatea serviciilor și costurile acestora la același nivel. 

Ceea ce ne dorim pentru anul ce urmează este să putem continua lucrurile cel puțin la fel de bine pe cât am facut-o anul acesta  și să menținem standardele ridicate.

Vă dorim un final de an liniștit și fericit alături de cei dragi!

Ne dorim să vă regăsim și în 2022 alături de noi și vă pregătim o serie de surprize.

Stați cu ochii pe noi!