Posted on

Aparate noi în oferta noastră!

Bine v-am regăsit la un nou articol pe blogul nostru!

De această dată, am dori să discutăm despre ce mai e nou și ce se mai întâmplă în ceea ce privește serviciile noastre. 

După cum deja știți, ne place să vă punem la dispoziție cele mai noi și moderne aparate GPS. De aceea, am adăugat trei noi modele de aparate GPS în oferta noastră disponibilă deja pe https://localizareauto.ro

Primele despre care dorim să vă spunem câteva cuvinte sunt modele FMB003 ȘI FMB020 prin conectare la mufa OBD a mașinii. Principalul aspect care ne-a determinat să le introducem în oferta noastră, în detrimentul modelelor puțin mai vechi, este cel legat de designul acestora. Modelele noi de aparate conectate la mufa OBD sunt aproximativ de 3 ori mai mici comparativ cu cele anterioare și de 5 ori mai mici comparativ cu aparate prin conectare la fire. Dat fiind faptul că aparatele prin conectare la mufa OBD nu se pot monta ascunse, am considerat că dimensiunea mai mică a acestor aparate este benefică pentru clienții noștri. Cea mai bună parte este că au fost păstrate toate standardele și calitățile.

Un aspect foarte important de menționat este faptul că modelele anterioare de aparate GPS nu au fost inlocuite din cauza faptului că nu sunt eficiente sau că nu se ridică la standardele calității pe care le oferim, ci doar pentru am preferat să oferim aparate mai mici și mai ușor de utilizat pentru clienți. Toate aparatele vândute până acum funcționează exemplar și nu generează erori. 

Cel de-al treilea model de aparat GPS pe care l-am introdus în oferta noastră este FMP100 prin conectare la bricheta mașinii. Principalul avantaj al acestui model de GPS este conectarea la bricheta mașinii. Puteți obține informațiile legate de poziționare și traseu cu ajutorul lui FMP100. Este primul aparat de acest tip pe care l-am introdus în oferta noastră, dar deja am strâns reacții pozitive din partea clienților noștri. 

Să nu credeți că a fost atât de ușor să luăm decizia de a include aceste aparate  în oferta noastră. Toate cele trei modele sunt produse de cei de la Teltonika, principalul nostru furnizor de aparate GPS, ceea ce deja ne oferă încredere în capacitatea acestora. Dar asta nu înseamnă că nu au trebuit să treacă și testele făcute de specialiștii noștri. Toate cele trei modele de aparate au fost testate pe perioadă îndelungată pentru a ne asigura că se ridică la standardele pe care noi le oferim. 

Cam acestea sunt noutățile în ceea ce privește serviciile noastre! Vă invităm să testați aparatele noastre și să ne spuneți dacă sunteți sau nu de acord cu ceea ce am spus noi. De asemenea, vă pregătim și mai multe articole pe blogul nostru!

FMB003

FMP100