Posted on

Ce tip de aparat este FMB200?

Bine v-am regăsit pe blogul LocalizareAuto.ro!

De această dată, ne dorim să vă aducem în atenție un model de aparat GPS mai puțin cunoscut deoarece nu este potrivit pentru orice tip de autovehicul. Este vorba despre modelul FMB200 care este diferențiat prin rezistența ridicată la apă și praf. 

Pentru ce tip de autovehicule este potrivit?

Specialiștii noștri îl recomandă pentru ambarcațiuni precum bărci, șalupe sau vapoare, dar și pentru motociclete, ATV-uri sau scutere. Există situații în care îl recomandăm și clienților care dețin utilaje de diferite tiputi.

Are aceeași garanție precum restul aparatelor?

Toate aparatele disponibile în oferta noastră au o garanție de 12 luni. Faptul că este puțin diferit de restul aparatelor nu îl face să fie mai puțin calitativ. Rezistența ridicată la apă, praf sau alte intemperii îl fac și mai longeviv. 

Ce fel de informații putem obține de la el?

Toate informațiile legate de localizarea în timp real.

Este mai bun comparativ cu restul aparatelor?

Fiecare model de aparat GPS are specificații și recomandări diferite. Rezistența ridicată la praf și apă nu îl face nici mai bun, dar nici mai prost comparativ cu restul aparatelor. Acest model este cel mai bun pentru bărci, vapoare, motociclete sau scutere.

Cum se montează?

Precum restul aparatelor disponibile în oferta noastră, FMB200 se montează ușor și vă punem la dispoziție schemele de montaj de care aveți nevoie. 

Ce tip de abonament trebuie ales pentru acest aparat?

Alegerea tipul de abonament de care aveți nevoie se face doar în funcție de teritoriul unde va circula  barca sau motocicleta, nu în funcție de aparatul pe care îl achiziționați. 

Acestea sunt cele mai importante aspecte despre modelul de aparat GPS FMB200 cu rezistență crescută la praf, apă și alte intemperii. Dacă dețineți o barca sau o motocicletă vă invităm să comandați direct de pe site-ul nostru.