Posted on

De ce nu avem o aplicație mobilă?

Bine ați revenit pe blogul nostru!

V-am pregătit un articol despre un subiect controversat pe de-o parte, dar important de dezbătut. După cum deja știți, scopul articolelor pe care le postăm este acela de a răspunde celor mai frecvente întrebări pe care le primim, dar și de a vă ajuta să înțelegeți cât mai bine activitatea noastră. 

Printre primele întrebări pe care le primim de la cei care aleg să plaseze o comandă pe site-ul nostru, este legată de o aplicație mobilă pentru a urmări autovehiculele pe care sunt montate aparatele GPS. 

După atât de mulți ani de activitate, a-i spune că este absolut normal să avem o aplicație mobilă, dar ea este cu adevărat necesară? Ei bine, nu, nu este necesară. Specialiștii noștri pentru partea de IT investesc o mare parte din timpul lor în a menține site-ul optimizat pentru toate dispozitivele, inclusiv telefonul mobil sau tableta.  

Ne dorim să oferim doar ceea ce este necesar și util, fără să facem lucrurile doar pentru a ne alinia unor tendințe. Nu vom nega faptul că am încercat și această experiență, am dezvoltat o aplicație pe care clienții au folosit o perioadă de timp, dar s-a dovedit total inutilă, site-ul nostru fiind deja optimizat și ușor de folosit. 

Avem soluția și pentru cei care doresc să aibă o scurtătură pentru a accesa site-ul: o scurtătură pe ecran. Aceasta se poate realiza pe orice tip de telefon mobil, indiferent de sistemul de operare pe care îl are. Datele de acces pot fi salvate pentru a nu fi nevoie să fie introduse la fiecare utilizare. 

Așadar, în acest moment, o aplicație mobilă nu este disponibilă deoarece ar fi inutilă, în timp ce site-ul nostru este optimizat pentru toate dispozitivele, atât telefoane mobile, cât și tablete. De asemenea, site-ul se poate accesa de pe mai multe dispozitive în același timp, pentru a facilita utilizarea de către mai multe persoane, dacă este cazul.

În speranța că am lămurit acest aspect și v-am adus informații utile. 

Vă mulțumim  că sunteți alături de noi și vă invităm să stați pe aproape pentru că săptămânal postăm câte un articol pe blogul nostru!