Posted on

Povești de succes!

Azi am dori să vă spunem niște povești, povești de succes le-am denumit noi.  Este vorba despre istorisirile  celor care beneficiază de serviciile noastre și care s-au folosit de acestea pentru a evita diferite situații neplăcute.

Fără prea multe introduceri, vă expunem o parte dintre experiențele celor care și-au dotat mașinile cu sisteme de monitorizare prin GPS:

Gabriel din Râmnicu Vâlcea ne-a spus: „Locuiesc într-o zonă a orașului preferată de hoții de mașini sau piese de mașini. Acesta a fost motivul principal pentru care am ales să montez un aparat GPS. Într-o noapte, pe la ora 2, primeam notificări și telefonul mă alerta. Nu știam ce se întâmplă, dar m-am trezit repede și am verificat. Sistemul mă alerta și trimitea alarme de mișcare. M-am ridicat repede din pat și am fugit către mașină. Fiind parcată în fața blocului, am reușit să ajung la ea chiar în momentul în care hoțul reușise să o deschidă. Hoțul s-a speriat și a fugit. Așa am reușit să-mi salvez mașina. Fără un astfel de sistem, sunt sigur că nu reușeam să mai găsesc mașina în parcare la orele dimineții.”

Anca din Oradea ne-a transmis: „Soțul meu a văzut o reclamă pe google și mi-a tot spus că ar vrea monteze și el un aparat GPS pe mașina noastră. Bineînțeles că nu am fost de acord. Am considerat că vrea doar să verifice pe unde merg cu mașina și că nu există niciun beneficiu real. Dar am promis că mă voi documenta despre aceste aparate. După ce am citit mai multe articole și am găsit mai multe informații, am fost chiar eu cea care a plasat comanda și a montat aparatul. Cu siguranță ne va fi foarte util!”

Paul din București ne-a povestit: „ Fiul meu abia a împlinit 18 ani și a dobândit permisul de conducere. Nu am dorit să îl descurajez, dar mereu aveam o temere atunci când pleca singur cu mașina. Am ales să montez un aparat GPS pentru a-mi da seama care este stilul lui de condus atunci când este nesupravegheat, dar și să pot fi alertat dacă se întâmplă ceva rău. Am avut plăcuta surpriză să aflu că fiul meu conduce la fel de prudent și atunci când este singur. Și am descoperit și alte beneficii ale monitorizării mașinii.”

Acestea sunt doar trei dintre experiențele pe care clienții ni le-au povestit. Am dorit să le împărtășim deoarece știm că există multe persoane ce s-ar putea regăsi în aceste povești. Le-am numit povești de succes deoarece ne arată că am reușit să ne atingem scopul, acela de a ne ajuta clienții. 

Experiențele pe care clienții le au sunt diferite în funcție de nevoile fiecăruia și, deși toată lumea beneficiază de aceleași servicii și au aceleași opțiuni disponibile, atenția este distribuită diferit. În cadrul acestui articol am expus părerile clienților care au montat aparate GPS pe mașinile personale. De aceea, vom continua seria acestor tipuri de articole, pentru a vă face cunoscute și experiențele celor care dețin flote auto numeroase și au ales să monteze aparate GPS pe acestea. 

Ai și tu o poveste de succes pe care îți dorești să o împărtășești? Te așteptăm să ne-o spui:   suport@localizareauto.ro