Posted on

Sistemul de monitorizare

Bună ziua, 

Bine v-am regăsit la un nou articol de pe blogul nostru!

Astăzi o să vă povestim despre sistemul de monitorizare și platforma pe care le folosim și pe care le oferim clienților noștri. 

Așa cum v-am mai menționat și în articolele anterioare, platforma pe care o folosim, încă de la momentul în care am început să explorăm acest domeniu, este una creată de către fondatorul LocalizareAuto. În baza experienței dobândite în domeniul IT, a dezvoltat o platformă complexă care satisface atât nevoile clienților, cât și ale noastre, pentru a putea remedia în cel mai scurt timp orice problemă apărută.

Primordial pentru noi a fost să putem oferi un sistem cu toate funcțiile necesare, dar cu o interfață ușor de folosit și înțeles. Așadar, interfața pe care fiecare client o folosește este intuitivă și bazată pe ceea ce este mai important: hărți, rapoarte, administrarea vehiculelor și asistență. 

Fiecare dintre clienți are un cont unic, cu date de acces furnizate doar pe adresa de email pe care o primim și o confirmăm în prealabil. Acest aspect face ca informațiile să fie private, exclude posibilitatea ca altcineva să aibă acces la informațiile unui alt client sau să existe confuzii. Punem un mare accent pe confidențialitatea datelor și pe crearea unor utilizatori multipli doar după multiple confirmări. Siguranța și confidențialitatea datelor este asigurată de specialiștii noștri și suntem mândri să spunem că nu am avut niciodată o scurgere de date, sau acces neautorizat.

Platforma poate fi accesată 24/24 ore, fără niciun fel de restricție. Informațiile sunt disponibile cu până la 3 ani în urmă. Fiecare client poate descărca oricâte rapoarte are nevoie, la orice oră și în diferite formate digitale. Se pot seta un număr considerabil de alarme, ceea ce înseamnă că se pot primi notificări în anumite momente cheie precum pornirea motorului, momentul în care aparatul este deconectat, la o posibilă alarmă de mișcare sau la posibil furt de carburant.  

Ceea ce ține în viață întreg sistemul este munca susținută a specialiștilor noștri, update-urile frecvente și importanța acordată acestui aspect. Costurile reduse rezultate din crearea și administrarea propriei platforme și a propriului sistem sunt cele care ne permit să oferim un preț mic al abonamentelor pentru clienți, incluzând toate funcțiile necesare. 

Acestea fiind spuse, vă invităm să ne rămâneți aproape pentru  afla și mai multe lucruri despre ceea ce înseamnă LocalizareAuto.ro. Urmează articole cu și mai multe informații și lucruri neștiute despre acest business și despre ce reprezintă echipa noastră.