Posted on

Colaboratorii noștri

Bună ziua, 

Bine v-am regăsit la un nou articol de pe blogul nostru.

De data aceasta am revenit cu un articol care să vă ajute să înțelegeți și mai mult încă un aspect important ce ține de serviciile pe care le oferim și ceea ce punem la dispoziție clienților noștri. 

Un aspect care este uneori mai greu de înțeles de către cei care sunt interesați de serviciile noastre este cel legat de partea de montaj. Mai exact, la o primă vedere, pare ciudat faptul că nu avem reprezentanți propri care să se ocupe de partea de montaj.  

Cea mai mare parte dintre clienții noștri aleg să-și monteze singuri aparatele deoarece:

  • Fiecare client primește în colet absolut toate instrucțiunile de care are nevoie,
  • Schemele sunt explicite și detaliate,
  • Aparatele se leagă la doar câteva fire,
  • Reprezentanții de la partea tehnică oferă asistență și îndrumare telefonică dacă este nevoie.

Dar asta nu înseamnă că am neglijat clienții care nu doresc să se implice în ceea ce ține de montaj sau care nu au pe cineva la firmă care poate face acest lucru. Am întocmit o listă vastă, pe care o mărim periodic, de colaboratori cu care să putem pune în legătură clienții. Astfel, în toate zonele țării avem colaboratori specializați în montarea aparatelor GPS și accesoriilor pe care să îi recomandăm și să ne îndrumăm clienții către aceștia. 

Iar dacă niciuna dintre variantele pe care le avem nu este potrivită pentru un anumit client, este important de menționat faptul că aparatele GPS pe care noi le comercializăm pot fi montate la orice service auto ce montează alarme auto. 

Acestea fiind spuse, aparatele disponibile în oferta noastră se montează ușor, iar noi punem la dispoziție toate informațiile de care este nevoie. 

De ce alegem să oferim posibilitatea clienților de a monta aparatele? Foarte simplu! Așa cum v-am menționat și în articolele anterioare, nu dorim să ne îngrădim cu nimic clienții. Astfel că lăsăm fiecărui client posibilitatea de a economisi și mai mulți bani prin montarea aparatelor în regim propriu. De ce să-i obligăm să plătească un cost pentru un serviciu de care nu au nevoie?!

Singurul lucru pe care trebuie să îl facă clienții este acela de a citi cu atenție instrucțiunile și a nu ezita să ne contacteze în cazul în care au nelămuriri. 

În speranța că am lămurit și acest aspect uneori greșit interpretat despre serviciile noastre, vă invităm să ne rămâneți aproape pentru că urmează mai multe articole interesante și multe surprize în ceea ce privește ofertele!