Posted on

Teltonika

Bine v-am găsit la un nou articol de pe blogul nostru.

În cadrul acestui articol o să dezvoltăm un subiect legat de aparatele pe care noi le comercializăm și de ce le-am ales. Este un subiect important pentru că aparatele GPS sunt elementul principal în activitatea noastră, iar calitatea lor este primordială. 

Încă de la momentul în care am decis ce servicii dorim să furnizăm clienților noștri, am pus accent pe a găsi cei mai buni producători de aparate GPS. După cum deja ați aflat, aparatele GPS sunt elementul principal care ne ajută să oferim servicii de calitate, iar firma producătoare de la care le achiziționăm trebuie să fie una dintre cele mai bune pe plan mondial. 

În baza acestor principii, am ales să colaborăm cu cei de la Teltonika, firmă producătoare de aparate GPS din Lituania.  S-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care o puteam lua dat fiind faptul că avem o colaborare fructuoasă încă de la început.

Teltonika este una dintre cele mai mari firme producătoare de aparate GPS și accesorii pentru acestea, iar experiența și profesionalismul se reflectă în calitatea produselor furnizate. 

„Nu doar muncim, ci și trăim pentru a ajuta și a împărtăși bunătatea față de oameni, în special față de cei care au cel mai mult nevoie de ajutorul nostru. Ne păstrăm valorile prin crearea continuă și curajoasă de sinergie între Teltonika IoT Group și partenerii de afaceri, precum și clienții.” Aceasta este afirmația pe care aceștia o fac despre valorile companiei și despre ceea ce îi ghidează în activitatea lor. 

Cu mai mult de 20 de ani de experiență în domeniu, vânzări în peste 150 de țări, peste 1400 de angajați (în 27 de sedii fizice din 18 țări) și 13 milioane de aparate implementate, Teltonika a ajuns să fie printre cele mai mari companii de profil la nivel global. 

Dar de ce sunt atât de importante aceste informații? Simplu! Calitatea serviciilor oferite se poate certifica și prin furnizorii cu care colaborăm și faptul că folosim aceleași aparate încă de la început. Colaborând cu o firmă producătoare de această mărime, ne bucurăm de oportunitatea de a fi la curent cu cele mai noi tehnologii și de a avea acces la cele mai moderne și inovative aparate pe care să le putem pune la dispoziție clienților. 

Așadar, servicii de calitate se pot obține doar prin colaborări cu furnizori de top. Considerăm necesar să aducem în fața voastră aceste informații pentru a vă clarifica care este raportul calitate-preț în cazul aparatelor noastre. O colaborare pe termen lung cu una dintre cele mai bune firme producătoare de aparate GPS pe plan mondial, ne permite să oferim cele mai bune modele de aparate la cele mai mici prețuri. 

Vă așteptăm  și cu alte articole interesante despre lucruri la care nici nu v-ați gandit. Dacă ați ratat vreunul dintre articolele deja postate, vă invităm să le citiți și să ne spuneți ce părere aveți.

Ce alte subiecte ați dori să abordăm?