Posted on

Beneficiile șoferior.

Bună ziua, 

Bine v-am regăsit la un nou articol de pe blogul nostru!

Dacă până acum am discutat despre beneficiile pe care le au companiile care accesează serviciile noastre, de această dată vom discuta despre beneficiile pe care le au șoferii care conduc mașinile monitorizate prin aparatele GPS comercializate de către noi. 

Trebuie să avem în vedere faptul că facem referire la șoferii cinstiți și care nu doresc să aducă nici un prejudiciu firmelor la care lucrează, dar nici nu doresc să li se facă lor o nedreptate.  Este bineînțeles că șoferii care doresc să comită ilegalități nu vor fi de acord cu sistemul nostru și cu monitorizarea prin intermediul aparatelor GPS.

Primul beneficiu este cel legat de transparență. Dacă șoferul nu are nimic de ascuns față de firma la care lucrează, atunci nu va avea nimic împotriva sistemului de monitorizare. Sistemul nostru ste conceput pentru eficientizarea organizării flotei auto, nu pentru a pune ”bețe în roate„ șoferilor.

Dacă există situația în care sunt mai mulți șoferi pe aceeași mașină, cheile de identificare șofer sunt cea mai bună variantă pentru a identifica fiecare șofer când a condus și a nu se putea învinui persoanele greșite pentru anumite acțiuni. Prin intermediul acestui accesoriu se poate identifica ce face fiecare șofer în parte. 

Un alt subiect controversat după părerea șoferilor este cel despre monitorizarea nivelului de carburant. Să luăm o situație ipotetică: după o alimentare de 70 de litri de motorină, hoții reușesc să ia o mare parte din carburant în timpul staționării într-o parcare. Cum poate certifica șoferul faptul că el nu este vinovat și nu i se poate imputa lui paguba? Foarte simplu! Verificând rapoarte legate de consumul de carburant de la data respectivă.  Așadar, la o firmă cu mai mulți șoferi, sistemul nostru poate ajuta la identificarea celor care fură carburant fără a-i afecta și pe ceilalți. 

De asemenea, simpla monitorizare a poziției mașinii poate certifica faptul că șoferii ajung la locul indicat (încărcare/descărcare) la ora stabilită fără să se poată pune la îndoială acest aspect. 

Așadar, noi nu încercăm să facem rău șoferilor prin oferirea unui astfel de sistem către companiile care  administrează o flotă auto. Toate beneficiile pe care le oferim sunt benefice și pentru șoferi ajutându-i să nu fie nedreptățiți. 

În speranța că am reușit să aducem informații noi și folositoare și de această dată, vom încheia acest articol prin a vă mulțumi pentru susținerea pe care ne-ați acordat-o față de acest nou aspect pe care l-am abordat în cadrul site-ului nostru. Stați cu ochii pe noi și nu o să vă dezamăgim. Vă pregătim multe surprize pe care le veți regăsi chiar printre rândurile articolelor viitoare.