Posted on

Povestea noastră!

Bine v-am găsit la această nouă rubrică disponibilă pe site-ul nostru. Mai bine spus: Bine ați venit la noi acasă! Vă primim cu brațele deschise în universul nostru. Această direcție, pe care ne dorim să o construim împreună, este despre noi, despre voi, despre ce oferim, despre ce vă doriți, dar și despre ceea ce trebuie să știți atunci când achiziționați un serviciu de monitorizare prin GPS.

Așadar, bine ați venit la primul articol de pe blogul LocalizareAuto.ro.

Cu o activitate de peste 25 de ani, peste 10.000 de aparate monitorizate constant și peste 2000 de clienți activi în acest moment, am reușit să ne menținem și să ne aflăm constant în topul preferințelor datorită faptului că mereu am considerat primordial să putem satisface orice dorință și să fim cât se poate de transparenți. Deviza pe care am mizat încă de la început a fost: „Construim împreună”. Astfel, am reușit să avem o medie a colaborărilor de aproximativ 5-7 ani. Ce înseamnă asta? Înseamnă că am reușit să ne păstrăm o mare parte dintre clienți pe minim 5 ani.

Noi suntem LocalizareAuto.ro. Dar cine suntem noi? LocalizareGratis sau LocalizareAuto, așa cum dorim să ne recunoașteți, este o direcție pe care Computer Force SRL a deci să o urmeze în urmă cu mai bine de 10 ani. În anul 1994, pe vremea când era încă student la facultatea de automatizări și calculatoare din Timișoara, Marius Bodea  a decis să pună bazele unei afaceri în domeniul IT (calculatoare, dar și tehnică IT). Până în anul 2010 compania a activat în acest domeniul având cinci magazine fizice în diferite colțuri ale României. În paralel, doi ani, s-a ocupat și cu administrarea unei firme de taxi, ceea ce a făcut legătura cu tot ceea ce ține de servicii de monitorizare folosite pentru a optimiza activitatea flotei auto.

În 2010, am decis să  ne concentrăm pe domeniul aparatelor GPS,  sisteme de monitorizare cu ajutorul acestora. Am folosit întreaga experiență dobândită în domeniul IT pentru a crea softurile necesare. Încă din 2011 am decis să colaborăm cu cei de la Teltonika, firmă producătoare de aparate GPS, care la momentul respectiv abia începeau să se afirme în Europa. Se pare că am făcut alegerea cea mai bună dat fiind faptul că Teltonika a devenit unul dintre cei mai mari producători de aparate GPS la nivel global. Așadar, experiența în IT împreună cu aparatele pe care le  achiziționăm, ne fac să fim automoni din punct de vedere al administrării serviciilor pe care le oferim. Acest aspect important se traduce prin costuri reduse pentru clienții nostri.

Ceea ce ne diferențiază și ne face să rezistăm în acest domeniu este chiar acest aspect: faptul că pasiunea și experiența în domeniul IT ne-au ajutat să construim o platforma și un soft care să ne permită să oferim servicii personalizate care să poate satisface și cele mai „ciudate” cerințe.

Idealurile pe care le promovăm de oricâte ori avem ocazia și pentru care pledăm prin tot ceea ce oferim sunt: evoluția, transparența, siguranța, unicitatea, suport.

Cu siguranță mai sunt multe lucrurile pe care ar fi interesant să le aflați despre noi, dar vă mai ținem puțin în suspans.

De aceea, vă invităm să ne fiți alături în continuare și să accesați și articolele ce urmează.

Și da, urmează mult surprize!