E-Transport: Riscuri zero pentru transportatori!

Accesează soluția noastră pentru e-Transport: Trimiți automat datele către ANAF, scapi de amenzi și ești mereu în conformitate cu prevederile legale!

header ro e-transport 2024

Costuri: Nimic în plus dacă esti deja client LocalizareAuto.ro. Fără costuri suplimentare, accesezi platforma noastră și îți asiguri conformitatea legală.

Dacă nu beneficiezi deja de servicii de monitorizare prin intermediul aparatelor GPS utilizând platforma LocalizareAuto.ro, cu abonamente ce încep de la €4.99/lună poți beneficia de pachetul complet de servicii pentru flota ta!

Peste 15000 vehicule monitorizate

30 de ani de activitate

3500 clienti multumiti

Ce este e-Transport?

e-Transport este un sistem de notificare (declarație) instituit prin Ordonanța de Urgență nr. 41 din 8 aprilie 2022, destinat monitorizării transporturilor de bunuri cu risc fiscal ridicat atât pe teritoriul României, cât și la nivel internațional. Mai precis, autoritățile monitorizează transporturile de astfel de bunuri pentru a preveni evaziunea fiscală și alte activități ilegale. Prin e-Transport, toate mărfurile care intră sau ies din țară sunt monitorizate, iar utilizând platforma LocalizareAuto.ro, datele sunt transmise automat către ANAF, reducând posibilitatea de a fi sancționați pentru nerespectarea acestor noi prevederi.

Căror tipuri de transporturi li se aplică e-Transportul?

  • Transporturi Externe-Interne și invers – Toate transporturile ce încep sau se finalizează pe teritoriul României.
  • Tranporturi interne – cele care încep și se finalizare pe teritoriul României
  • Transporturi care tranzitează România

E-Transport se aplică tuturor mărfurilor?

Vehiculele transportatoare trebuie să aibă o greutate mai mare de 2,5 tone și să transporte marfă cu o greutate mai mare de 500 kg SAU o valoare mai mare de 10.000 de lei.

Cine declară transportul?

Transportatorul nu trebuie să declare transportul, în schimb, trebuie să îi furnizeze codul UIT șoferului. Pentru transport intern, dar și pentru export, furnizorul declară transportul. În cazul transporturilor din import, beneficiarul îl declară.

Transporturile ce tranzitează România sunt declarate de depozitar.

Beneficii e-Transport prin LocalizareAuto.ro

Scapi de amenda

Vei fi relaxat stiind ca nici firma si nici soferii nu vor primi amenda din cauza e-Transport

Transmiterea automata

Datele se transmit automat catre ANAF, fara a fi nevoie de interventie

Oriunde, oricand

Aplicatia poate fi accesata oricand si de oriunde, atat pe mobil cat si pe calculator

Testimoniale

“Recomand cu încredere! Firmă serioasă, servicii de calitate. Oferă toate beneficiile de care are nevoie o companie indiferent de cât de mare sau mică este flota auto. Mereu mi-au răspuns prompt solicitarilor!”

Sara Popescu – dispecer

“Am apelat la ei când am aflat de introducerea sistemului e-Transport. Am făcut alegerea potrivită pentru că am toate informațiile într-o aplicație simplă și ușor de folosit. Mi-au oferit toate informațiile de care aveam nevoie și m-au ajutat să aleg ce se potrivește mașinilor mele.”

Vlad Ciornea – proprietar firma de transporturi

“Profesioniști adevărați. Au fost mereu transparenți în ceea ce privește costurile, nu impun obligativitatea unui contract la termen și oferă informațiile necesare.”

Marc Bodea – sofer si proprietar

Scapă-te de griji!

Sau contactați-ne acum pentru mai multe informații